Πέντε βραβεία απέσπασε η CITIBILL A.E. στα Cloud Computing Awards 2022

, Πέντε βραβεία απέσπασε η CITIBILL A.E. στα Cloud Computing Awards 2022

Οι προσπάθειες που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια η CITIBILL A.E. για τον αποτελεσματικό και αποδοτικό ψηφιακό εκσυγχρονισμό των δημόσιων υπηρεσιών, πλέον αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται.

Στα Mobile Excellence Awards 2022, το CITIBILL Mobile App έλαβε το SILVER βραβείο για την υποψηφιότητα «Mobile application υπηρεσιών δημόσιων οργανισμών προς τους πολίτες».

Οι διακρίσεις, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στα Cloud Computing Awards 2022, η CITIBILL απέσπασε πέντε βραβεία που αντιστοιχούν στο 100% των υποψηφιοτήτων που δήλωσε, εκ των οποίων τα τρία ήταν GOLD.

Τρία GOLD, ένα SILVER κι ένα BRONZE βραβείο για τη CITIBILL

H CITIBILL A.E. βραβεύθηκε για τα λογισμικά της, αλλά και ως προμηθευτής λογισμικών.

Συγκεκριμένα, απέσπασε τα εξής βραβεία:

1. GOLD – CITIBILL e-λογαριασμοί: Cloud λογισμικό έκδοσης, πληρωμής και είσπραξης λογαριασμών ύδρευσης (Payments & billing)

2. GOLD – CITIBILL e-κίνηση: Cloud λογισμικό διαχείρισης στόλου οχημάτων (Workflow Management)

3. GOLD – CITIBILL e-έγγραφα: Cloud λογισμικό διαχείρισης ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και εγγράφων (Storage / Backup / Recovery)

4. SILVER – CITIBILL e-λογαριασμοί: Cloud λογισμικό διαχείρισης και πληρωμής λογαριασμών ΔΕΥΑ (Energy & Utilities)

5. BRONZE – CITIBILL: Καλύτερος προμηθευτής cloud λογισμικού διαχείρισης και πληρωμής λογαριασμών ΔΕΥΑ (Energy & Utilities)

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη διάκριση, καθώς η CITIBILL A.E. είναι μία αμιγώς cloud εταιρεία τεχνολογίας με κύριο target group τις ΔΕΥΑ όπου το βασικό λογισμικό “CITIBILL e-λογαριασμοί” απέσπασε τρία βραβεία.

, Πέντε βραβεία απέσπασε η CITIBILL A.E. στα Cloud Computing Awards 2022

Διακρίσεις κορυφαίων cloud εταιρειών

Η σπουδαιότητα της διάκρισης, επιβεβαιώνεται και από τους υπόλοιπους βραβευθέντες των Cloud Computing Awards 2022.

Στην κατηγορία Workflow Management, όπου η CITIBILL A.E. βραβεύθηκε με GOLD βραβείο για το λογισμικό “CITIBILL e-κίνηση”, το SILVER βραβείο απέσπασε η Info Quest Technologies του ομίλου QUEST με κεφαλαιοποίηση τα €539.330.121, ενώ στην κατηγορία Payments & Billing όπου το λογισμικό “CITIBILL e-λογαριασμοί” βραβεύθηκε με το GOLD βραβείο, το BRONZE το απέσπασε η Epsilon Net Group of Companies με κεφαλαιοποίηση τα €321.600.000.

Άλλες γνωστές εταιρείες που διακρίθηκαν ήταν η Oracle Hellas, η SoftOne και η DIS η οποία μάλιστα αναδείχθηκε “Cloud Provider of the Year”. To βραβείο για το καλύτερο Cloud Project της χρονιάς απέσπασε η Office Line για έργο της Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη.  

Λαφτσοπούλου, Τιτόπουλος και Τσόκας εκπροσώπησαν τη CITIBILL A.E.

H τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στο House124 στο Χαλάνδρι σε ένα ζωντανό και γεμάτο αισιοδοξία event, όπου τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, προσαρμοσμένες πλήρως στα υγειονομικά μέτρα των ημερών.

Τη CITIBILL A.E. εκπροσώπησαν η Μαρία Λαφτσοπούλου (Υπεύθυνη Υποστήριξης Πελατών Θράκης), ο Γιώργος Τιτόπουλος (Υπεύθυνος Υποστήριξης Πελατών Μακεδονίας) και ο Ηλίας Τσόκας (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ).

, Πέντε βραβεία απέσπασε η CITIBILL A.E. στα Cloud Computing Awards 2022
Γιώργος Τιτόπουλος (Υπεύθυνος Υποστήριξης Πελατών Μακεδονίας), Μαρία Λαφτσοπούλου (Υπεύθυνη Υποστήριξης Πελατών Θράκης) και Ηλίας Τσόκας (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ομίλου ΙΩΝΙΚΗ)

Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που η Boussias Communications διοργάνωσε τα Cloud Computing Awards.

H σημαντικότητα των cloud τεχνολογιών

Οι cloud τεχνολογίες βρίσκονται στις ζωές μας εδώ και πολλά χρόνια αλλά στο ελληνικό περιβάλλον δεν τύγχαναν, μέχρι πρότινος, της ανάλογης αποδοχής η οποία επιταχύνθηκε καθοριστικά κατά την περίοδο της πανδημίας.

Στόχος των Cloud Computing Awards 2022, ήταν να αναγνωριστούν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί και πάροχοι υπηρεσιών πληροφορικής που ξεχώρισαν για την αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους, διακρίθηκαν για τα έργα καθώς και για τις καινοτόμες πρακτικές τους και έδειξαν το σωστό δρόμο, επιτυχημένα και αποτελεσματικά, στον κλάδο.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής Ιωάννης Φιλιππόπουλος, στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους νικητές, τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας πως: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί μια διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι οργανισμοί ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριότητας και ότι το μέλλον είναι εδώ, που με ασφαλή πρωτίστως τρόπο, υπόσχεται μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξυπηρετώντας πληρέστερα τον πελάτη και συνάμα παρέχοντας στρατηγικό πλεονέκτημα στους πρωτοπόρους».

, Πέντε βραβεία απέσπασε η CITIBILL A.E. στα Cloud Computing Awards 2022

CITIBILL: Η μοναδική ολοκληρωμένη cloud πλατφόρμα για δημόσιους οργανισμούς

Η CITIBILL είναι η μοναδική ολοκληρωμένη και πολυβραβευμένη πλέον cloud πλατφόρμα που περιέχει τόσο μεγάλο πλήθος εφαρμογών προς τους δημόσιους οργανισμούς.

1. e-ραντεβού: Εξυπηρέτηση ηλεκτρονικών ραντεβού, καταχώρηση σημειώσεων, ημερολόγιο συναντήσεων, e-mail alerts.

2. e-λογαριασμοί: Οργάνωση ακινήτων καταναλωτών, υδρομέτρων, διαχείριση χρεών και διακανονισμών, ολοκληρωμένη διαχείριση εισπράξεων, έκδοση και έλεγχος λογαριασμών, στατιστικά και ενημερώσεις.

3. e-έγγραφα: Διαχείριση ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου, διαχείριση εγγράφων, διαχείριση ηλεκτρονικών υποθέσεων, ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, σχέδιο εγγράφου, στατιστικά, αναφορές, ενημερώσεις και ειδοποιήσεις.

4. e-συνεργεία: Διαχείριση συνεργείων, εντολές εργασιών, κοστολόγηση εργασιών, αναφορές, στατιστικά, ενημερώσεις.

5. e-κίνηση: Διαχείριση στόλου οχημάτων, μητρώο οδηγών, δελτία κίνησης, κατάσταση καυσίμων, αναθέσεις-παραλαβές προμηθειών και υπηρεσιών, στατιστικά, αναφορές, ενημερώσεις και ειδοποιήσεις.

6. e-αποθήκη: Εισερχόμενα, εξερχόμενα είδη. Παρακολούθηση αποθέματος.

7. e-κάμπινγκ: Διαχείριση αφίξεων-αναχωρήσεων, συμβόλαια διαμονής, θέσεις κάμπινγκ, στατιστικά.

8. e-εργασία: Διαχείριση έργων, διαχείριση εργασιών, διαχείριση φορέων, αναφορές και στατιστικά.

9. e-επικοινωνία: Ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων, πολλαπλοί αποδέκτες μηνυμάτων, επισύναψη αρχείων, διατήρηση ιστορικού συνομιλιών, καταγραφή προσωπικών σημειώσεων.

Στη CITIBILL Α.Ε. επιδιώκουμε τον αποτελεσματικό ψηφιακό εκσυγχρονισμό των δημόσιων υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό μας τόπο στο https://www.citibill.gr/citibill-cloud/.