Τώρα μπορείς να επιλέξεις να λαμβάνεις τους λογαριασμούς ύδρευσης ηλεκτρονικά μέσα από το CITIBILL Mobile App

, Τώρα μπορείς να επιλέξεις να λαμβάνεις τους λογαριασμούς ύδρευσης ηλεκτρονικά μέσα από το CITIBILL Mobile App

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στην προτίμηση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής αποστολής λογαριασμών, αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό τρόπο με τον φυσικό φάκελο.

Εκτός από μία κίνηση στα σύγχρονα δεδομένα της ψηφιακής εποχής, αποτελεί ταυτόχρονα και μία ευσυνείδητη περιβαλλοντική ενέργεια.

Έπειτα από πολλά αιτήματα χρηστών CITIBILL, ανακοινώνουμε με χαρά πως η επιλογή της δυνατότητας ηλεκτρονικής αποστολής λογαριασμών ΔΕΥΑ είναι πλέον εφικτή μέσω της πλατφόρμας CITIBILL.

Πλέον μπορείς να επιλέξεις αν θα λαμβάνεις τους λογαριασμούς ύδρευσης α) έντυπα ή β) ηλεκτρονικά στο e-mail σου όταν εκδίδεται ένας λογαριασμός. Μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο προτίμησής σου μέσα από το CITIBILL.

Λογαριασμοί ύδρευσης ηλεκτρονικά μέσα από το CITIBILL

Όσοι επιθυμούν να λαμβάνουν τους λογαριασμούς ΔΕΥΑ μέσω e-mail όταν εκδίδονται, δεν έχουν παρά να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα, ακολουθώντας τους παρακάτω βηματισμούς:

Βήμα 1. Πραγματοποιήστε είσοδο με τα στοιχεία σας στην εφαρμογή CITIBIIL.

Βήμα 2. Πατήστε στο εικονίδιο «e-λογαριασμοί».

Βήμα 3. Επιλέξτε τη ΔΕΥΑ για την οποία θέλετε να δείτε τους λογαριασμούς σας.

Βήμα 4. Επιλέξτε την οδό του ακινήτου σας.

Βήμα 5. Πατήστε το πράσινο βέλος (Αποστολή νέων λογαριασμών με e-mail), ώστε  να λαμβάνεται τους λογαριασμούς σας με email.

, Τώρα μπορείς να επιλέξεις να λαμβάνεις τους λογαριασμούς ύδρευσης ηλεκτρονικά μέσα από το CITIBILL Mobile App

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λαμβάνεις τους λογαριασμούς σου έντυπα, δεν χρειάζεται να προχωρήσεις στους παραπάνω βηματισμούς. Αν έχεις ενεργοποιήσει τη δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικών λογαριασμών και επιθυμείς να επανέλθεις στους έντυπους, δεν έχεις παρά να απενεργοποιήσεις την ηλεκτρονική επιλογή.

Δεν έχεις ακόμη λογαριασμό στο CITIBILL; Δημιούργησε έναν εύκολα και γρήγορα πατώντας εδώ. Εναλλακτικά, κατέβασε το CITIBILL Mobile App από το Google Play Store ή στο Huawei AppGallery.