Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της CITIBILL A.E. στην Beyond Expo

, Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της CITIBILL A.E. στην Beyond Expo

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της CITIBILL A.E. στην έκθεση Beyond Expo που διεξήχθη το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου – 01 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Από το περίπτερο της CITIBILL A.E. οι ενδιαφερόμενοι δημόσιοι φορείς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από τις cloud τεχνολογίες.

Οι cloud τεχνολογίες και ο ψηφιακός μετασχηματισμός των δημόσιων φορέων ήταν, επίσης, η θεματολογία της ομιλίας που έδωσε η Υπεύθυνη του Τμήματος Ανάλυσης, Μαρία Λαφτσοπούλου, την πρώτη ημέρα της έκθεσης.

Η πλούσια γκάμα ψηφιακών λύσεων που παρέχει η CITIBILL A.E. δεν πέρασαν απαρατήρητες από τα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν την έκθεση.

To voria.gr πραγματοποίησε εκτενές ρεπορτάζ για το προφίλ της εταιρείας, ενώ το e-mag τεχνολογίας “Techmail” συμπεριέλαβε άρθρο για τις ψηφιακές λύσεις της CITIBILL A.E.

O Υπεύθυνος Εμπορικής Ανάπτυξης της CITIBILL A.E., Μάριος Μισαηλίδης, με δηλώσεις του στην κάμερα του ATLAS TV, επισήμανε την αναγκαιότητα το ψηφιακού μετασχηματισμού των δημόσιων φορέων που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας της Ελλάδας συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και με σύνθημα το “Get Future Ready”, χάραξε το δρόμο στο να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά hubs της Ευρώπης.

, Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της CITIBILL A.E. στην Beyond Expo
Ενημέρωση επισκεπτών στο περίπτερο της CITIBILL στην Beyond Expo.

Σε δήλωσή του όπως μεταφέρεται μέσω του techpress.gr, ο Προέδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Αναστάσιος Τζήκας, ανέφερε: «Μια δυναμική κινητοποίηση του κλάδου των νέων τεχνολογιών διαπιστώνουμε ενόψει της φετινής Beyond, που αναμένεται να είναι μεγαλύτερη, ποιοτικότερη, περισσότερο διεθνοποιημένη και πιο αναβαθμισμένη έναντι της προηγούμενης διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε υπό τη σκιά και τους περιορισμούς της πανδημίας. Η φετινή Beyond εξελίσσεται σε ένα πραγματικό τεχνολογικό επίκεντρο της χώρας. Το feedback που πήραμε από την περσινή διοργάνωση έδειξε τη δίψα των ανθρώπων και των επιχειρήσεων του κλάδου να εκπροσωπηθούν από μια ελληνική έκθεση τεχνολογίας, η οποία όμως να διαθέτει διεθνή χαρακτηριστικά. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της Beyond: μια έκθεση τεχνολογίας από Έλληνες διοργανωτές με διεθνή ματιά και διεθνείς παίκτες».

Η CITIBILL A.E. ευχαριστεί τους διοργανωτές της Beyond Expo, όλους τους επισκέπτες και ανανεώνει το ραντεβού για την έκθεση του επόμενου Μαΐου. 

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την έκθεση.


Η CITIBILL A.E. είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών λογισμικού SaaS με δικό της data center για IaaS και δραστηριοποιείται στον δημόσιο τομέα, κυρίως σε ΔΕΥΑ και Δήμους. Τα cloud λογισμικά της, απέσπασαν πέντε βραβεία στα Cloud Computing Awards 2022, ενώ έχει βραβευθεί και η εφαρμογή CITIBILL Mobile App στα Mobile Excellence Awards.